Τίτλος:
Αρχιτεκτονική Τοπίου
Γνωστικό αντικείμενο:
Γεωπονικές Επιστήμες
Θετικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμες Μηχανικών
Φορέας ΠΜΣ:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 24 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
24/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει και λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Αρχιτεκτονική Τοπίου», «Landscape Architecture».

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Αρχιτεκτονική Τοπίου», MLA in Landscape Architecture, και έχει λάβει διαπίστευση (accreditation) από Διεθνή Ομοσπονδία Αρχιτεκτόνων Τοπίου (International Federation of Landscape Architects, I.F.L.A).

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι δύο (2) πλήρη ημερολογιακά έτη τα οποία περιλαμβάνουν τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα.


Το Π.Μ.Σ. "Αρχιτεκτονική Τοπίου" προκηρύσσει 20 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
 
Το Π.Μ.Σ. "Αρχιτεκτονική Τοπίου" απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην αρχιτεκτονική τοπίου (Master of Landscape Architecture) αναγνωρισμένο από τον International Federation of landscape Architects (IFLA).
 
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Αρχιτεκτονική Τοπίου που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Γεωπονικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.