Τίτλος:
Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων
Γνωστικό αντικείμενο:
Οικονομικές Επιστήμες
Παιδαγωγικές Επιστήμες
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 20 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρα 11:30 πμ)
Προθεσμία:
20/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου υλοποιεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων".


Εκδόθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Μεταπτυχιακό "Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων" για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Παρακαλώ για την ανάρτηση της παρακάτω ανακοίνωσης και τις αντίστοιχες υπερσυνδέσεις στην ιστοσελίδα σας.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

 

Για 14η ακαδημαϊκή χρονιά το Π.Μ.Σ. "Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων", δημοσιεύει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους/τις υποψήφιους/ες μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

 

Δείτε την Παράταση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο Π.Μ.Σ. "Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων" του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Υποβολή αιτήσεων στο http://nautilus.aegean.gr/: έως τη Δευτέρα, 27.03.2017

Δείτε το φυλλάδιο για τους/τις υποψηφίους/ες μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες του Π.Μ.Σ.:

online έκδοση

έντυπη έκδοση (τρίπτυχο)

Περισσότερες πληροφορίες στο http://pms-msaem-conference.gr/models/index.php/homegr/8-cat-greek/c-anakoinoseis/46-prokirixi-2017-18

 

 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Οικονομικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.