Τίτλος:
Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί
Γνωστικό αντικείμενο:
Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Κοινωνικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
15/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί».

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί» στις εξής ειδικεύσεις:

• Α: Θεωρία, Ιδεολογία και Πολιτική στην Κοινωνική Επιστήμη
• Β: Πολιτισμός, Εξουσία και Κοινωνικές Ανισότητες
• Γ: Κοινωνικοί, Πολιτικοί, Οικονομικοί Μετασχηματισμοί.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) ορίζεται σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα με δυνατότητα παράτασης όπως αυτή προσδιορίζεται στον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Ανθρωπιστικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Κρήτης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.