Τίτλος:
Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων
Γνωστικό αντικείμενο:
Επιστήμες Αθλητισμού
Οικονομικές Επιστήμες
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 08/10/2018
Προθεσμία:
08/10/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων».

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με τις ακόλουθες ειδικεύσεις:

  1. Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων,
  2. Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και
  3. Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση (που περιλαμβάνει 65% των συνολικών ωρών διδασκαλίας) και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (που περιλαμβάνει 35% των συνολικών ωρών διδασκαλίας).


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με την διαζώσης εκπαίδευση. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας το διάστημα 12.04.2017-30.05.2017 στην ιστοσελίδα http://pmssm.uop.gr/ Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Άννα Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 –14:00, τηλέφωνο: 27310-89670, Φαξ: 27310-89656 και  email: [email protected].

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Επιστήμες Αθλητισμού ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.