Τίτλος:
Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες
Γνωστικό αντικείμενο:
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμη Πληροφορικής
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Από 18 Ιουνίου 2018 έως 19 Αυγούστου 2018
Προθεσμία:
19/08/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες/Modern Wireless Communications».

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις «Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες/Modern Wireless Communications».

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα.


το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει στο πλαίσιο του ανανεωμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα κια Δίκτυα” τριάντα (30) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.
 
 
 
Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Επιστήμες Μηχανικών ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.