Τίτλος:
Ερευνητικό Π.Μ.Σ. στα Αντικείμενα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμη Πληροφορικής
Φορέας ΠΜΣ:
Πολυτεχνείο Κρήτης
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Καθ`όλη τη διάρκεια του έτους
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Η.Μ.Μ.Υ.) της μονοτμηματικής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Η.Μ.Μ.Υ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης επανιδρύει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Ερευνητικό Π.Μ.Σ. στα Αντικείμενα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών».

Το Π.Μ.Σ. του Τμήματος Η.Μ.Μ.Υ. της μονοτμηματικής Σχολής Η.Μ.Μ.Υ. του Πολυτεχνείου Κρήτης απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις εξής ειδικεύσεις:
- Ειδίκευση Α: Τηλεπικοινωνίες, Επεξεργασία Σήματος και Αυτόματος Έλεγχος (Telecommunications, Signal Processing and Automatic Control). • Δ.Μ.Σ. σε Τηλεπικοινωνίες, Επεξεργασία Σήματος και Αυτόματο Έλεγχο.
- Ειδίκευση Β: Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών (Computer Science and Engineering). • Δ.Μ.Σ. σε Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών.
- Ειδίκευση Γ: Ηλεκτρονική, Ενέργεια και Κβαντικά Συστήματα (Electronics, Energy and Quantum Systems). • Δ.Μ.Σ. σε Ηλεκτρονική, Ενέργεια και Κβαντικά Συστήματα.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια φοίτησης για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και η μέγιστη ορίζεται σε πέντε (5) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης η ελάχιστη διάρκεια ορίζεται σε πέντε (5) ακαδημαϊκά εξάμηνα και η μέγιστη σε δέκα (10) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 28210-37218, 37344
- e-mail: [email protected] και [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Ερευνητικό Π.Μ.Σ. στα Αντικείμενα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πολυτεχνείο Κρήτης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πολυτεχνείο Κρήτης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.