Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» υλοποιεί το έργο «Διοργάνωση media park και εκπαιδευτικού κύκλου Θεσσαλονίκης», με στόχο την προβολή, τη διάδοση και την αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, μέσω των σπουδών επικοινωνίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και ανακοινώνει τη διοργάνωση της 4ης και τελευταίας ημερίδας του προγράμματος με θέμα:

Έντυπα και διαδικτυακά Mέσα στην περιφέρεια

Μετά την ολοκλήρωση του Ε’ εκπαιδευτικού κύκλου και την προσεχή ολοκλήρωση του Ε’ συμπληρωματικού κύκλου του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, 17:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ανοιχτή στο κοινό, σε δημοσιογράφους και γενικότερα σε επαγγελματίες από τους κλάδους της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και αποφοίτων και φοιτητών συναφών αντικειμένων.

Ο τόπος διεξαγωγής της ημερίδας είναι το Αμφιθέατρο Ι (ισόγειο) στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη, πλησίον φοιτητικής λέσχης.

Προσκεκλημένοι εισηγητές της ημερίδας είναι οι:

  • Professor John Horgan, Dublin City University School of Communications and Journalism.
  • Dr.Anda Rozuklane, Associate professor, Riga Stradins University, Latvia.
  • κ.Ευάγγελος Αθανασίου, Εκδότης της εφημερίδας ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ηπείρου, Αντιπρόεδρος ΣΗΠΕ
  • κ.Θέμης Πεταλωτής, Εκδότης της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ Σερρών, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων.
  • κ.Στάθης Σιδηρόπουλος, Υποψήφιος Διδάκτορας Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Α.Π.Θ. και Συντονιστής του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» – εκπαιδευτικός κύκλος Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα «Κωστής Παλαμάς» αποτελεί σύμπραξη της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε:
Ιστοσελίδα: http://kostispalamas.uoa.gr/
e-mail επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 992068 (10:00-13:00)