Τι αναφέρεται σε απάντηση για κτιριακά προβλήματα στο ΤΕΙ Άμφισσας

Το κτίριο του ΤΕΙ Λαμίας έχει ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη κατασκευή είναι τεχνικά και λειτουργικά άρτια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου κτιρίου, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να πληρούνται όλα όσα περιέχονται στα συμβατικά τεύχη και τη μελέτη του έργου.

Όπως σημειώνεται σε απάντηση ερώτησης που κατατέθηκε στη Βουλή με θέμα το ΤΕΙ Άμφισσας, οι «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε» σύμφωνα με τα ανωτέρω και κατόπιν της σχετικής ολοκλήρωσης της κατασκευής του κτιρίου, το εν λόγω έργο παραδόθηκε διοικητικά προς χρήση την 29η.10.2015 από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε» προς το χρήστη, ήτοι το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Πλέον αποκλειστικά αρμόδιος για την χρήση, την εύρυθμη λειτουργία του και τυχόν ζημιές, που έχουν προκληθεί από διάφορα αίτια είναι ο χρήστης.

Στην ερώτηση του ο Βουλευτής κ. Καρακώστας ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι αναβάλλεται συνεχής η έναρξη των μαθημάτων στο ΤΕΙ Άμφισσας, μετά το πρόβλημα στεγανότητας που παρουσιάστηκε στο νέο κτίριο, το οποίο καθυστερεί την παραλαβή του έργου. Ο ίδιος ζητούσε να μάθει αν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης του προβλήματος στεγανότητας που παρουσιάζει το κτίριο ώστε να γίνει οριστική παραλαβή του έργου και έναρξη των μαθημάτων.

neopolis.gr