Ενδιαφέρουσες έρευνες, αξιόλογες πρωτοβουλίες και σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας περιλαμβάνει το δεύτερο τεύχος της ανανεωμένης περιοδικής έκδοσης «Πανεπιστημιακά», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Το περιοδικό για πρώτη φορά φιλοξενεί έναν επιτυχημένο απόφοιτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ασχολείται με την επικαιρότητα, προβάλλει την έρευνα μελών ΔΕΠ, αναδεικνύει θέματα της πόλης, ενώ «δίνει το βήμα» στις υπηρεσίες και στους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου τεύχους, ο Πρύτανης, καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, επισημαίνει πως μέσα από τα θέματα που παρουσιάζονται, καταδεικνύεται ότι «η πανεπιστημιακή μας κοινότητα ανταποκρίνεται σε όσα έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα. Προσφέρουμε ιδέες και προτάσεις μέσα από την έρευνά μας, αλλά και αφορμές για προβληματισμό σε επίκαιρα ζητήματα. Επιδιώκουμε την αριστεία και την καινοτομία. Παρά τις αντιξοότητες, οι υπηρεσίες μας εξελίσσονται, πιστοποιούνται και προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν».

Η νέα έκδοση των Πανεπιστημιακών βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://goo.gl/Pj905F