"Για δεύτερη φορά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, «QS World Grad School Tour», η οποία διοργανώνεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές και αποφοίτους όχι μόνον του ΠΑΜΑΚ αλλά και άλλων Ιδρυμάτων να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση, η οποία τη Δευτέρα θα «ανοίξει τις πύλες της» από τις 15:00 έως τις 20:30 στο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και τους υπευθύνους εγγραφών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους και να πληροφορηθούν για διάφορες προοπτικές καριέρας.

Επιπλέον στην έκθεση έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν «QS Υποτροφίες» ύψους 1.700.000 δολαρίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως και υποτροφίες για TOEFL και IELTS. Παράλληλα μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια ή να κάνουν έλεγχο βιογραφικού, συμβουλευτική καριέρας και δικτύωση με επιτυχημένους αποφοίτους.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά: http://bit.ly/1RLwaHp

Στην έκθεση, εκτός από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχουν και άλλα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το LSE, το King's College, το Imperial College, το Durham, το Bocconi και το University of Edinburg."