Μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουνίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Α.Π.ΚΥ.). Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου : www.ouc.ac.cy


Το Α.Π.ΚΥ., δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα, διεθνώς αναγνωρισμένο, είναι το πρώτο και το μοναδικό Κυπριακό Πανεπιστήμιο που εφαρμόζει αποκλειστικά τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 προσφέρει 4 Προπτυχιακά, 22 Μεταπτυχιακά και 11 Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών, σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική ενημέρωση, επισκεφτείτε τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο : http://www.ouc.ac.cy/web/guest/university/programme.

Υψηλό επίπεδο σπουδών, καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης, εγνωσμένου κύρους Ακαδημαϊκό Προσωπικό, συνεπής διοικητική υποστήριξη, εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο), προσιτά δίδακτρα, αριθμός υποτροφιών, έκπτωση 10% και «ανοικτός» αριθμός προσφερόμενων θέσεων, συνθέτουν μόνο μερικούς από τους λόγους επιλογής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου για τη φοίτησή σας. Η πολυετής εμπειρία και η καθιέρωσή μας ως ένας οργανισμός πρωτοπόρος στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή!

Για οποιεσδήποτε επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]

Προγράμματα Σπουδών ΑΠΚΥ