Αναζητήστε το μεταπτυχιακό σας

Γνωστικό Αντικείμενο:
Φορέας ΜΠΣ:
Δίδακτρα:
Προθεσμία αιτήσεων:
Βρέθηκαν 15 μεταπτυχιακά

Η ιδιαιτερότητα του κάθε φορέα που παρέχει ΠΜΣ δεν μας επιτρέπει πάντα να έχουμε ενημέρωση εμπρόθεσμα για όλα τα παρεχόμενα ΠΜΣ.
Έτσι δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση πλημμελούς καταχώρισης ΠΜΣ. Θα συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με τον φορέα του προσφερόμενου ΠΜΣ.

Αποτελέσματα αναζήτησης

 • Προηγμένη Φυσικοθεραπεία

  Μεταπτυχιακά

  Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Προηγμένη Φυσικοθεραπεία» - “Master of Science in Advanced Physiotherapy”.

 • MA in Heritage Management

  Μεταπτυχιακά

  The MA in Heritage Management is an intensive three semester master`s programme which uniquely combines the worlds of archaeology and business and is taught in Athens at Eleusinais. This programme is a collaborative dual award from the University of Kent in UK and the Athens University of Economics and Business (AUEB) in Greece.

 • Ενδαγγειακές Τεχνικές στην αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων

  Μεταπτυχιακά

  Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου - Bicocca, οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ΜΔΕ-Master) στην "Ενδαγγειακές Τεχνικές στην αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων".

 • Ιστορική έρευνα, Διδακτική και Νέες τεχνολογίες

  Μεταπτυχιακά

  Το Τμήμα Ιστορίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου υλοποιούν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο "Ιστορική έρευνα, Διδακτική και Νέες τεχνολογίες". Το Πρόγραμμα συνεργάζεται με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Κέρκυρα στο κτίριο του Τμήματος Ιστορίας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο για τους φοιτητές που η.

Back to Top