Τίτλος:
Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Γνωστικό αντικείμενο:
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμη Πληροφορικής
Φορέας ΠΜΣ:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 14/09/2018
Προθεσμία:
14/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής, το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, οργανώνουν και λειτουργούν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών», με ειδικεύσεις:

α) Τεχνολογία Διαδικτύου και Διαδικτύου των Πραγμάτων,
β) Ευφυή και Αυτόνομα Συστήματα – Μεθοδολογίες Υπολογιστικής Νοημοσύνης και Εφαρμογές
γ) Τεχνολογίες του ήχου και της εικόνας στην παραγωγή και την εκπαίδευση.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.


Ανακοινώνεται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Δ.Π.Μ.Σ. «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών»

για το ακαδ. έτος 2018-2019.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από 23 Ιουλίου 2018 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2018 (12:00 – 14:00) στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Ισόγειο κτιρίου Δ’ Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.).

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 
Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Επιστήμες Μηχανικών ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.