Τίτλος:
Διοίκηση Επιχειρήσεων - Athens ΜΒΑ
Γνωστικό αντικείμενο:
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Φορέας ΠΜΣ:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 31/05/2017
Προθεσμία:
31/05/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

To Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, της Σχολής Χημικών Μηχανικών και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου οργανώνουν και λειτουργούν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων (Athens MBA)» (Master in Business Administration) με τις εξής ειδικεύσεις:

α) Μάνατζμεντ
β) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων

Η χρονική διάρκεια για το Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης είναι τέσσερα (4) εξάμηνα σπουδών.
Η χρονική διάρκεια για το Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης προσαυξάνεται εκείνης του Προγράμματος Πλήρους Φοίτησης κατά ένα (1) εξάμηνο σπουδών.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων - Athens ΜΒΑ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Πτυχίο Πανεπιστημίου ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.