Τίτλος:
Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Κοινωνικές Επιστήμες
Οικονομικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Από 01/08/2017 έως 30/11/2017
Προθεσμία:
30/11/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας τους Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μετατπυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα"

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 2310-013203
- e-mail: [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο


Τ

Τo Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ 1069/8-6-2015) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο “Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα”.

 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την 1η Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2016. Η διδασκαλία των μαθημάτων του Π.Μ.Σ. θα ξεκινήσει με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής στο Π.Μ.Σ. από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του ΠΜΣ http://msc.acf.teithe.gr και να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ οδηγό σπουδών http://acf.teithe.gr/msc/el/docs/codices/codex_curriculum.pdf. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στο τηλέφωνο 2310-013203 ή στο mail: [email protected].

 

Η υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, στο mail της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. [email protected].

 

 

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

 

 

Καθ. Βαγής Σαμαθρακής

 

 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.