Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 7/10/2015 θα τεθεί σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής γραμματείας προπτυχιακών φοιτητών του ΟΠΑ.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του ΟΠΑ (νεοεισερχόμενοι και παλαιότεροι) θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.aueb.gr, (η οποία εμφανίζεται στην κεντρική ιστοσελίδα / Γρήγορη Πρόσβαση) για να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα, αλλά και σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους φοιτητές (e-class, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.) από την Τετάρτη 7/10/2015 και μετά.

Οι πρωτοετείς φοιτητές (εισακτέοι 2015), θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Τετάρτη 7/10/2015. Οι παλαιότεροι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες με τους παλιούς τους κωδικούς μέχρι και την Τρίτη 6/10/2015 και με τους νέους κωδικούς από την Τετάρτη 7/10/2015.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμών για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

O λογαριασμός που θα ενεργοποιηθεί στο https://uregister.aueb.gr θα χρησιμοποιείται για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκτός του ακαδημαϊκού e-mail. Για μικρό ακόμη χρονικό διάστημα για την πρόσβαση στο ακαδημαϊκό e-mail, οι παλαιότεροι φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα username και password, ενώ οι πρωτοετείς φοιτητές θα χρησιμοποιούν τα στοιχεία που θα παραλάβουν από το Κέντρο Υπολογιστών του ΟΠΑ, μετά από σχετική ανακοίνωση.