Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα»

Η Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο

την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015, ώρα 17:00 - 21:00 στο 1ο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Το σεμινάριο έχει σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Έβρου σχετικά με το το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα» που εκπόνησε ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) για τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν βασικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων. Επίσης θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενώ θα συμμετάσχει με παρέμβαση η κα Αναστασία Μουτσάτσου, ερμηνεύτρια.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου (κος Α. Παλαβουζόπουλος, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων): τηλ. 25513-55366, e-mail: [email protected]

Για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΙ www.opi.gr

Η προώθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος γίνεται με την υποστήριξη του OHIM (Office for the Harmonization in the Internal Market).