Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 166 Υποτροφίες και 313 Τιμητικές Διακρίσεις, σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ.

Φέτος, το Πρόγραμμα ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας περεταίρω τη συνολική οικονομική στήριξη των υποψηφίων που θα επιλεγούν. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται ο αριθμός των Υποτροφιών σε πενήντα (50), αποδίδοντας το μικτό ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 €) σε κάθε υπότροφο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.


* Υπενθύμιση: H καταληκτική ημερομηνία και ώρα οριστικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE 2015 είναι η Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 17:00. Μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-6117858 για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης. Επιπλέον, μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], για να ζητήσετε βοήθεια ή να αναφέρετε προβλήματα για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του ιστοχώρου www.ote-cosmote-scholarships.gr