Τίτλος:
Εικονοθεσία, ήχος, επιτέλεση: Καλλιτεχνικές πρακτικές και ανθρωπολογικές προσεγγίσεις
Γνωστικό αντικείμενο:
Τέχνες
Φορέας ΠΜΣ:
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Πληροφορίες:

Το Εικαστικό Τμήμα της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών οργανώνει και λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εικονοθεσία, ήχος, επιτέλεση: Καλλιτεχνικές πρακτικές και ανθρωπολογικές προσεγγίσεις».

Το ΠΜΣ «Εικονοθεσία, ήχος, επιτέλεση: Καλλιτεχνικές και ανθρωπολογικές προσεγγίσεις και πρακτικές» απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών (ΜΔΣ) στις εξής ειδικεύσεις:
1. Εικονοθεσία, Visualization
2 Ήχος, Sound
3. Επιτέλεση, Performance ανάλογα με την κατεύθυνση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας που θα επιλέξει να υλοποιήσει ο τελειόφοιτος στα παραπάνω γνωστικά - καλλιτεχνικά αντικείμενα
5. Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών

Ο ανώτατος αριθμός των εισακτέων φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε δώδεκα (12) συνολικά.

Η χρονική διάρκεια για τις σπουδές που οδηγούν στην απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (ΜΔΣ) του Προγράμματος ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Εικονοθεσία, ήχος, επιτέλεση: Καλλιτεχνικές πρακτικές και ανθρωπολογικές προσεγγίσεις που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Τέχνες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.