Όλα τα νέα για την παιδεία

 • Σαρωτικές αλλαγές στα μεταπτυχιακά

  Παιδεία

  Δείτε τι αλλάζει στο πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στα ΑΕΙ. Όλα όσα ορίζει η εγκύκλιος που εκδόθηκε την Τρίτη από το υπουργείο Παιδείας. Όλα τα μεταπτυχιακά πρέπει να είναι πιστοποιημένα από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Επίσης, οι διδάσκοντες θα πληρώνονται μόνο από τα δίδακτρα των μεταπτυχιακών και άλλους πόρους του ΑΕΙ.

 • Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 20 χρόνια εξ αποστάσεως εκπαίδευση - Μέχρι πότε οι αιτήσεις

  Παιδεία

  Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 20 χρόνια εξ αποστάσεως εκπαίδευση . Αιτήσεις για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο 2022-2023 ως τις 15 Νοεμβρίου 2022 Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), με εξειδίκευση στις σπουδές εξ αποστάσεως, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Το ΑΠΚΥ έχει πετύχει την καταξίωσή του ως εκπαιδευτικό και ερευνητικό Αναπτυσσόμενο ταχύτατα.

 • Πανελλήνιες 2022: Δείτε το πρόγραμμα

  Παιδεία

  Δείτε αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2022 - Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου και λήγουν στις 30/6 με τα ειδικά μαθήματα. Πιο αναλυτικά, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Back to Top