Όλες οι υποτροφίες

 • «Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα» 20 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής

  Υποτροφίες

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στον Τουρισμό Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα (Κωδ. ΕΠ 101/2016) To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στον Τουρισμό με θέμα « Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα» και προκηρύσσει α) 20 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής σε αυτό και β) 40 θέσεις συμμετεχόντων με δίδακτρα.

 • Πρόγραμμα Υποτροφιών 2016 - 2017 για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό

  Υποτροφίες

  Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοινώνει ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στις χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία (αγγλόφωνα προγράμματα). Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη άριστων φοιτητών, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με εξειδίκευση σε κλάδους, που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης και Στρατηγικής.

 • Ίδρυμα Σαμούρκα: Υποτροφίες 2016 - 2017

  Υποτροφίες

  ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 - 2017 Το Κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία “ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑ”, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.1α΄του Οργανισμού του (ΦΕΚ 282 Β΄/24.04.1986) και τις διατάξεις του άρθρου 56 του Ν. 4182/2013, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη χορήγηση τριών (3) υποτροφιών, με επιλογή, σε Έλληνες φοιτητές.

 • 52 Υποτροφίες στο εξωτερικό (13/01/2016)

  Υποτροφίες

  Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ενημερωθείτε για Υποτροφίες στο εξωτερικό. Οι θέσεις αυτές αποτελούν ένα μέρος των θέσεων που αναρτώνται καθημερινά σε διάφορους ιστότοπους και κατηγοριοποιούνται σε κύριες ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο απασχόλησης.

 • ΙΚΥ: Προπτυχιακές Υποτροφίες - Κληροδότημα Κλέαρχου Τσουρίδη

  Υποτροφίες

  ΙΚΥ: Προπτυχιακές Υποτροφίες - Κληροδότημα Κλέαρχου Τσουρίδη Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) προκηρύσσει τη χορήγηση τεσσάρων (4) υποτροφιών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015, σε απόρους, επιμελείς και ει δυνατόν αρίστους φοιτητές Ιδρυμάτων Ανωτάτης Εκπαίδευσης, Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα (Τ.Ε.Ι.) της χώρας καταγόμενους από την Κομοτηνή ή την περιφέρεια του νομού Ροδόπης (Νόμος Ροδόπης) για βασικές σπουδές στο εσωτερικό.

Back to Top