Τίτλος:
Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικών
Φορέας ΠΜΣ:
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Από 04/06/2018 έως 09/07/2018. **Παράταση: 31 Ιουλίου 2018
Προθεσμία:
31/07/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική».

Το Π.Μ.Σ. «Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική» διαρθρώνεται σε δύο (2) έτη, τα οποία περιλαμβάνουν (τέσσερις) 4 θεματικές ενότητες και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας (ή και πρακτικής άσκησης). Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι δύο (2) έτη. Το σύνολο των πιστωτικών μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) είναι 120 ECTS.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.