Τίτλος:
Ηθική Φιλοσοφία
Γνωστικό αντικείμενο:
Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 30/09/2017 (έως 20/10/2017)
Προθεσμία:
20/10/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

To Tμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιούν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Ηθική Φιλοσοφία".

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 27210-65128
- e-mail: [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο


Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών του Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία», που πραγματοποιείται σε συνεργασία τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών και τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μετατίθεται την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2016. Τα δικαιολογητικά, καθώς και ο τρόπος αποστολής της αιτήσεως, παραμένουν τα ίδια, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα http://eth-phil.kalamata.uop.gr/prokiri3i2015/ .

 

Ώρες υποδοχής της Γραμματείας για την κατάθεση αυτοπροσώπως της αίτησης:

Δευτέρα- Παρασκευή και ώρες: 10:00-13:30

Από την Γραμματεία

 

Το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου έχει προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα που λειτουργούν: 

  1. Πενήντα (50) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία- Κατεύθυνση: Αρχαία Ελληνική" (Πληροφορίες:http://class-phil.kalamata.uop.gr/call2016ex/ )
  2. Πενήντα (50) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για τοΔιαπανεπιστημιακό και Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ηθική Φιλοσοφία" σε συνεργασία με το Τμήμα Φ.Π.Ψ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πληροφορίες: http://eth-phil.kalamata.uop.gr/1266-2/  )

 

Η νέα προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2016

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα: 

  1. Για το Πρόγραμμα της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας:[email protected] (τηλ. 2721065119)
  2. Για το Πρόγραμμα Ηθική Φιλοσοφία:[email protected] (τηλ. 2721065128)
Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Ηθική Φιλοσοφία που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Ανθρωπιστικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.