Τίτλος:
Αγρο - Βιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής σημασίας
Γνωστικό αντικείμενο:
Γεωπονικές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 15/06/2017
Προθεσμία:
15/06/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Αγροτικής Παραγωγής, Υποδομών και Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Αγρο - Βιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής σημασίαs"

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 210 - 5294342
- e-mail: [email protected], [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο


Το Π.Μ.Σ. "Αγροβιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής Σημασίας"  προκηρύσσει 20 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
 
Το Π.Μ.Σ. "Αγροβιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής Σημασίας" απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην αγροβιοτεχνολογία φυτών και μικροοργανισμών γεωργικής σημασίας.
 
Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Αγρο - Βιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής σημασίας που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Γεωπονικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.