Τίτλος:
Διαχείριση Ψηφιακής Πληροφορίας - Υπηρεσίες Πληροφόρησης
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Κοινωνικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμη Πληροφορικής
Υπόλοιπες Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει και λειτουργεί από το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διαχείριση Ψηφιακής Πληροφορίας - Υπηρεσίες Πληροφόρησης».

Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) με τίτλο «Διαχείριση Ψηφιακής Πληροφορίας - Υπηρεσίες πληροφόρησης» (τίτλος στα αγγλικά: Digital Information Management- Information Services).

Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) ορίζεται σε τρία (3) διδακτικά εξάμηνα.

Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται κατ' ανώτατο όριο σε δεκαπέντε (15) άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: (26610) 87418, 87406, 87423
- e-mail: [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διαχείριση Ψηφιακής Πληροφορίας - Υπηρεσίες Πληροφόρησης που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ιόνιο Πανεπιστήμιο καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Ιόνιο Πανεπιστήμιο ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.