Τίτλος:
M.Sc. Programme in International Marketing (PR.I.MA.)
Γνωστικό αντικείμενο:
Οικονομικές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 15/06/2017
Προθεσμία:
15/06/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με άλλα τέσσερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια (Corvinus University of Budapest, Hungary, Radboud University, Nijmegen School of Management, Holland, University of Minho, Portugal, University of Leicester, UK) προσφέρει στα πλάσια του προγράμματος PR.I.MA μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο "Διεθνές Μάρκετινγκ" (M.Sc. Programme in International Marketing).

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 210-8203665
- παρακάτω σύνδεσμο


Σπουδάστε στα Αγγλικά Μείνετε Ελλάδα!

MSc Marketing & Communication, Specialization in International Marketing

Με το κύρος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας με έμφαση στο Διεθνές Μάρκετινγκ (PRIMA) εφοδιάζει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στο χώρο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Ο διεθνής προσανατολισμός του προγράμματος, ο διαπολιτισμικός χαρακτήρας του και το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών του προετοιμάζουν τους φοιτητές για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Το PRIMA δημιουργεί νέους επιχειρηματίες και στελέχη έτοιμα να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους στο σύγχρονο, διεθνές και δυναμικό οικονομικό περιβάλλον.

Οι φοιτητές μας για εμάς:

Μαριάννα Παπαγρηγορίου
Η Μαριάννα με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και εργασιακή εμπειρία στο University College Dublin της Ιρλανδίας μέσω του Erasmus.

«Η διεθνής εργασιακή εμπειρία μου και το ενδιαφέρον μου για εξειδίκευση σε θέματα επιχειρηματικότητας και εξαγωγών με ώθησαν να επιλέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το PRIMA με βοήθησε να εστιάσω στον τομέα που πάντα ήθελα, τα τρόφιμα, και να εξοικειωθώ περαιτέρω με την κατάλληλη διεθνή ορολογία».

Nada Jovanovitc
Η Nada με πτυχίο Νεοελληνικής Γλώσσας (University of Belgrade) επέλεξε το PRIMA για τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

«Για μένα ήταν εξαιρετική επιλογή να σπουδάσω Διεθνές Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και να ειδικευτώ σε θέματα διαπολιτισμικής επικοινωνίας. Η εμπειρία του να ζω σε μία ξένη χώρα μου έδωσε τα φτερά και την αυτοπεποίθηση που μία διεθνής καριέρα απαιτεί. Πλέον μπορώ εύκολα να πάω όπου χρειαστεί για να πετύχω το στόχο μου».

Μυρτώ Τσούκη
Η Μυρτώ με πτυχίο Οικονομικών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στοχεύει σε διεθνή καριέρα και επέλεξε να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα αγγλικά.

«Μου αρέσει που το πρόγραμμα μας φέρνει σε επαφή με καθηγητές από το εξωτερικό, δίνοντας μας τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μία εικόνα του πώς λειτουργούν τα πανεπιστήμια έξω. Αποτελεί μία εξαιρετική και ταυτόχρονα οικονομική επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών σε αγγλόφωνο διεθνές περιβάλλον, απόλυτα συγκρίσιμη με αντίστοιχες σπουδές στο εξωτερικό».

Θοδωρής Γκανάτσιος
Ο Θοδωρής με πτυχίο Οικονομικών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) χαρακτηρίζει το PRIMA ως «επένδυση ζωής με πολλά θετικά οφέλη».

«Ίσως η χρήση των αγγλικών να φαντάζει ως δύσκολη επιλογή για μεταπτυχιακές σπουδές, όμως είναι κάτι που πολύ γρήγορα συνηθίζεις, αποκομίζοντας πολλά οφέλη. Το πρόγραμμα μου έδωσε τα εφόδια και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσω το μέλλον που μου αξίζει. Μοναδικό στην Ελλάδα στο αντικείμενό του, παρακολουθεί πολύ στενά τις τάσεις στη διεθνή αγορά, παραμένοντας συνεχώς up-to-date».

Βίβιαν Θωμά
Η Βίβιαν με πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), εργαζόταν στην Coca-Cola HBC, στον τομέα του Mάρκετινγκ.

«Έμαθα για το πρόγραμμα από κάποιον συνάδελφο. Το πρόγραμμα κάλυψε την ανάγκη διεύρυνσης των γνώσεων που αποκτούσα από το εργασιακό περιβάλλον σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Δουλεύοντας σε μία πολυεθνική εταιρεία, οι σπουδές στα αγγλικά ήταν για μένα η σωστή επιλογή. Το πρόγραμμα με βοήθησε να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να κατανοήσω καλύτερα τις εφαρμογές της θεωρίας στην πράξη.»

Οι φοιτητές: Μυρτώ Τσούκη, Θοδωρής Γκανάτσιος και Βίβιαν Θωμά αποτελούν την ομάδα “Touch & Feel”, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό “L’Oreal BRANDSTORM”, τον Ιούνιο στο Παρίσι.

Η Μυρτώ, ο Θοδωρής και η Βίβιαν αναφέρουν:

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την χώρα μας σε αυτόν τον υψηλού κύρους διεθνή διαγωνισμό, με συμμετοχές από πανεπιστήμια όλου του κόσμου. H φοίτησή μας στο PRIMA μας εφοδίασε με γνώσεις και πρακτικές απαραίτητες για το σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής!»

Γιατί να επιλέξεις το PRIMA...

  • Σχεδιασμένο με γνώμονα τις προκλήσεις του σύγχρονου και ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος
  • Διεθνής προσανατολισμός με καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών
  • Πολυπολιτισμικό περιβάλλον με φοιτητές από χώρες του εξωτερικού και επισκέπτες καθηγητές από ξένα πανεπιστήμια
  • Καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό με ερευνητική και διδακτική αριστεία
  • Διακεκριμένα στελέχη της αγοράς ως επισκέπτες ομιλητές και εξωτερικοί συνεργάτες
  • Ολιγομελή τμήματα για άμεση επικοινωνία φοιτητών, διδακτικού προσωπικού και εισηγητών
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις και συνεργασίες με ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα κινητικότητας φοιτητών Erasmus+ σε συνεργασία με γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού

Το πρόγραμμα διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα.

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 έως 15/6/2016.

www.prima.aueb.gr

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ M.Sc. Programme in International Marketing (PR.I.MA.) που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Οικονομικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.