Τίτλος:
Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα
Γνωστικό αντικείμενο:
Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Κοινωνικές Επιστήμες
Πολιτικές Επιστήμες
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Πτυχίο ΤΕΙ
Νομική Επιστήμη
Παιδαγωγικές Επιστήμες
Επιστήμες Διοίκησης
Ευρωπαϊκές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 30 Ιουλίου 2018
Προθεσμία:
30/07/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, την Κατάρτιση και την Έρευνα» - «Master of Science (MSc) International and European Policies on Education, Training and Research».

Το ΠΜΣ είναι εντατικής διάρκειας ενός έτους, δηλαδή δύο εξάμηνα και θερινή περίοδος, για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης και σε ένα (1) επιπλέον εξάμηνο για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Ανθρωπιστικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.