Τίτλος:
Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομική
Γνωστικό αντικείμενο:
Οικονομικές Επιστήμες
Πολιτικές Επιστήμες
Επιστήμες Διοίκησης
Ευρωπαϊκές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Από Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
Προθεσμία:
20/07/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομική».

Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ερευνητικού Χαρακτήρα (ΜΔΕΧ - Master in Philosophy) στο αντικείμενο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ».

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ερευνητικού Χαρακτήρα ορίζεται σε τέσσερα (4) εξάμηνα σπουδών, εκ των οποίων το τελευταίο διατίθεται για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Το ΠΜΣ «ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» είναι ερευνητικού χαρακτήρα και δεν έχει δίδακτρα. Οι επιλεχθέντες φοιτητές θα κληθούν να καταβάλουν άπαξ το κόστος εγγραφής. Το ύψος των τελών εγγραφής θα κυμαίνεται από 300 - 500 ευρώ.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομική που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Οικονομικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.