Η Κεντρική Δράση του προγράμματος «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας» διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στη Λάρισα, στο συνεδριακό κέντρο του κτιρίου Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα προσέλευσης 8:30). Θέμα της ημερίδας είναι οι ερευνητικές δραστηριότητες και τα επιστημονικά αποτελέσματα των ερευνητικών υποέργων της πράξης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας». Η ημερίδα απευθύνεται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα, σε υποψήφιους διδάκτορες, σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και σε εργαζόμενους στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης.

H ημερίδα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) – Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ. Επένδυση στην κοινωνία της γνώσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα θα βρείτε στον σύνδεσμο:

http://projectmgr.teilar.gr/2ndimerida/

Περισσότερες πληροφορίες για τα ερευνητικά έργα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας» θα βρείτε στον σύνδεσμο:

http://projectmgr.teilar.gr/general-project/archimidis-iii-enischysi-ereynitikis-omadas-d7

metpatixiako.gr