Διήμερο φοιτητικό διαγωνισμό διοργανώνει η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων KPMG. Συγκεκριμένα στις 10 και 11 Μαΐου 2018, στα κεντρικά γραφεία της στην Αγία Παρασκευή, η KPMG θα υποδεχθεί 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής προσπάθειας θα δώσουν λύση σε ένα αληθινό επιχειρηματικό «πρόβλημα». Η πιο εύστοχη ιδέα θα νικήσει.

O διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με στόχο να δώσει σε νέους ανθρώπους τα εφόδια για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους στη δημιουργία και ανάλυση business plans, στη διαχείριση του χρόνου, στην ομαδικότητα, στις τεχνικές επικοινωνίας και παρουσίασης και στη δημιουργική σκέψη.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, να φτιάξουν ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Απριλίου 2018 με τους ακόλουθους τρόπους:

-- Online φόρμα συμμετοχής https://home.kpmg.com/gr/el/home/careers/ace-the-case1.html

-- Τηλέφωνα: +30 210 60 62 265, Βάνα Ταμπόνε και +30 210 60 62 107, Θανάσης Κανάργιας

Η διάρκεια του workshop είναι δύο μέρες από τις 09.00 έως τις 17.00. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται έπαθλο στη νικητήρια ομάδα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα προηγηθούν συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των ομάδων.