Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνικών Τμημάτων και τους Πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακές – Διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών.

Για την απόκτηση του τίτλου Διδάκτορα Μηχανικού του ΕΜΠ (για διπλωματούχους μηχανικούς Σχολών του ΕΜΠ ή ισότιμων Πολυτεχνικών Τμημάτων) ή Διδάκτορα του ΕΜΠ (για αποφοίτους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών), απαιτούνται:

(α) Παρακολούθηση Μεταπτυχιακών Μαθημάτων της Σχολής, και

(β) Εκπόνηση πρωτότυπου διδακτορικού ερευνητικού έργου υπό την επίβλεψη μέλους, ΔΕΠ της Σχολής, το οποίο αξιολογείται από μια ενδιάμεση κρίση και από την τελική κρίση εξέτασης της διατριβής.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος των διδακτορικών σπουδών είναι 3 έτη, ενώ η μέγιστη διάρκεια περάτωσης είναι 6 έτη.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών της ΣΗΜΜΥ από 31/08/2015μέχρι και 18/09/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις οι υποψήφιοι (μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής: Τηλ: 210-7724307, 210-7722849 fax: 210 7722397. E-mail: [email protected]