Τίτλος:
Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία
Γνωστικό αντικείμενο:
Επιστήμες Αθλητισμού
Φορέας ΠΜΣ:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Από 11/09/2017 έως 29/09/2017
Προθεσμία:
29/09/2017 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Τo Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης & Σερρών) με έδρα το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Δ.Π.Μ.Σ.), λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» σε τέσσερις γνωστικές κατευθύνσεις:

- Άσκηση και Υγεία
- Προπονητική Αθλημάτων
- Σχολική Φυσική Αγωγή
- Προσαρμοσμένη / Ειδική Φυσική Αγωγή

Καινοτομία του αναμορφωμένου προγράμματος σπουδών αποτελούν: α) η εντατική φοίτηση σε ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με φυσική συμμετοχή και β) η διδασκαλία από απόσταση με τη βοήθεια της διαδικτυακής τεχνολογίας με σύγχρονη ή ασύγχρονη συμμετοχή του/της φοιτητή/τριας χωρίς να απαιτεί τη φυσική παρουσία.

Για πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 2310 - 992242
- email: [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Επιστήμες Αθλητισμού ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.