Τίτλος:
Διδασκαλία ξένων γλωσσών στην Ευρώπη: εκπαίδευση στη γλωσσική και πολιτισμική διαφορετικότητα των σχολικών πληθυσμών
Γνωστικό αντικείμενο:
Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Παιδαγωγικές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 25 Μαΐου 2018
Προθεσμία:
25/05/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Γραμμάτων και Γλωσσικών Επιστημών, της Σχολής Γραμμάτων, Γλωσσών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Angers οργανώνουν και λειτουργούν Κοινό Ελληνογαλλικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Κοινό ΠΜΣ) με τίτλο «Διδασκαλία ξένων γλωσσών στην Ευρώπη: εκπαίδευση στη γλωσσική και πολιτισμική διαφορετικότητα των σχολικών πληθυσμών» [Enseignants de languesen Europe : formation à la diversité linguistique et culturelle des publics scolaires].

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) του Προγράμματος ορίζεται σε δύο (2) ακαδημαϊκά εξάμηνα.


 Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων

στο κοινό Ελληνογαλλικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και της Σχολής Γραμμάτων, Γλωσσών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της ANGERS (Γαλλία)

Για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης πατήστε εδώ

Για την αίτηση πατήστε εδώ

Υποβολή φακέλων υποψηφίων έως 28 Μαρτίου 2016

 

Την Τρίτη 15 Μαρτίου,

θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση

για τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους

στην Κυψέλη 928 και ώρα 11:00-13:00 (τηλ. 210-7277947)

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Διδασκαλία ξένων γλωσσών στην Ευρώπη: εκπαίδευση στη γλωσσική και πολιτισμική διαφορετικότητα των σχολικών πληθυσμών που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Ανθρωπιστικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.