Τίτλος:
Συστήματα Αυτοματισμού
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμη Πληροφορικής
Φορέας ΠΜΣ:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Από 18 Ιουλίου 2018 έως 27 Ιουλίου ή από 20 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
07/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών σε συνεργασία με τις Σχολές Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) οργανώνουν και λειτουργούν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο επιστημονικό πεδίο «Συστήματα Αυτοματισμού».

Το Δ.Π.Μ.Σ. «Συστήματα Αυτοματισμού» απονέμει, μετά από επιτυχή περάτωση των σπουδών, Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις εξής Ειδικεύσεις:

  1. Συστήματα Κατασκευών και Παραγωγής
  2. Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Ρομποτικής

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του ΔΜΣ ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Συστήματα Αυτοματισμού που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.