Τίτλος:
Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία
Γνωστικό αντικείμενο:
Επιστήμες Υγείας
Θετικές Επιστήμες
Επιστήμη Πληροφορικής
Επιστήμες Ζωής
Ιατρική Επιστήμη
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Δίδακτρα:
Δωρεάν
Περίοδος αιτήσεων:
Από 5 Ιουλίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
14/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Ιατρικής και το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών της Σχολής Επιστημών Υγείας, το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (Ι.Μ.Β.Β.) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) οργανώνουν και λειτουργούν Διιδρυματικό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία».

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Μ.Σ.) στη Μοριακή - Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία (Master's Degree in Molecular and Cellular Biology and Biotechnology).

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Επιστήμες Υγείας ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.