Τίτλος:
Λογιστική Φορολογία και Χρηματοοικονομική Διοίκηση
Γνωστικό αντικείμενο:
Οικονομικές Επιστήμες
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 15/01/2018
Προθεσμία:
15/01/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών
Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Λογιστική Φορολογία και Χρηματοοικονομική Διοίκηση» (Master in Accounting Taxation and Financial Management) με τις εξής ειδικεύσεις:

(α) Λογιστική Φορολογία
(β) Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών πλήρους φοίτησης (full time) ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα.
Η φοίτηση μπορεί να παρέχεται και από πρόγραμμα μερικής φοίτησης (part time) το οποίο θα διαρκεί μέχρι το διπλάσιο συνεχές χρονικό διάστημα του αντίστοιχου προγράμματος πλήρους φοίτησης.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Λογιστική Φορολογία και Χρηματοοικονομική Διοίκηση που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Οικονομικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.