Τίτλος:
Οικονομική Φυσική - Χρηματοοικονομικές Προβλέψεις
Γνωστικό αντικείμενο:
Θετικές Επιστήμες
Οικονομικές Επιστήμες
Πτυχίο ΤΕΙ
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμες Διοίκησης
Φορέας ΠΜΣ:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
**Παράταση έως 21 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
21/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών και Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οργανώνουν και λειτουργούν Διατμηματικό - Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΣ) με τίτλο "Οικονομική Φυσική - Χρηματοοικονομικές Προβλέψεις".

Το Π.Μ.Σ. «Οικονομική Φυσική - Χρηματοοικονομικές Προβλέψεις» διαρθρώνεται σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, τα οποία περιλαμβάνουν 10 μαθήματα (οκτώ και δύο σεμιναριακά) και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι 18 μήνες.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Οικονομική Φυσική - Χρηματοοικονομικές Προβλέψεις που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Θετικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.