Τίτλος:
Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνας και Σχεδιασμός Γραφικών
Γνωστικό αντικείμενο:
Τέχνες
Επιστήμες Μηχανικών
Επιστήμη Πληροφορικής
Φορέας ΠΜΣ:
ΤΕΙ Αθήνας
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 30/09/2018
Προθεσμία:
30/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Limoges της Γαλλίας οργανώνουν και λειτουργούν κοινού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνων και Σχεδιασμός Γραφικών (Μaster in Informatique, Synthèse d’Images et Conception Graphique − ISICG) με κατεύθυνση τις Τεχνολογίες Διαδικτύου και Πολυμέσων (Technologies d’Internet et de Multimédia).

Η χρονική διάρκεια για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. ορίζεται σε 4 εξάμηνα σπουδών στο πρόγραμμα πλήορυς φοίτησης. Στο πρόγραμμα μερικής φοίτησης η διάρκειά του παρατείνεται κατά 2 εξάμηνα σπουδών.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
Συνημμένα αρχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνας και Σχεδιασμός Γραφικών που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αθήνας καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Τέχνες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αθήνας ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.