Τίτλος:
Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών
Γνωστικό αντικείμενο:
Περιβαλλοντικές Επιστήμες
Επιστήμες Μηχανικών
Υπόλοιπες Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Παράταση έως 17 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία:
17/09/2018 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Τα Τμήματα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου ΤΕ και Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημία, εκπαιδευτικού φορέα του Πυροσβεστικού Σώματος, οργανώνουν και λειτουργούν Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ) με τίτλο «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (MSc in Analysis and Management of Manmade and Natural Disasters)».

Το Δ.Δ.Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης και διαρκεί τρία (3) εξάμηνα.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Περιβαλλοντικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.