Τίτλος:
Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων
Γνωστικό αντικείμενο:
Τεχνολογικές Επιστήμες
Φορέας ΠΜΣ:
ΤΕΙ Θεσσαλίας
Δίδακτρα:
Με δίδακτρα (Για διευκρινίσεις δείτε ΕΔΩ)
Περίοδος αιτήσεων:
Έως 31/08/2015
Προθεσμία:
31/08/2015 (έχει λήξει)
Πληροφορίες:

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Τρίκαλα) του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας οργανώνει και λειτουργεί ΠΡόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων".

Για περισσότερες πληροφορίες:
- τηλέφωνο: 24310 23602
- e-mail: [email protected]
- παρακάτω σύνδεσμο


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων / Π.Μ.Σ. - Α.ΔΟ.ΑΠ.

 

 

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Τρίκαλα) της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας διοργανώνει τον δεύτερο κύκλο αυτοδύναμου  Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα: Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων (Α.ΔΟ.ΑΠ.) (Master of Science in Architectural and Structural Restoration of Historic Buildings and Groups).

 

Το Π.Μ.Σ. - Α.ΔΟ.ΑΠ. είναι πλήρους φοίτησης, διάρκειας 3 εξαμήνων (1ο εξάμηνο κοινό, 2ο εξάμηνο μαθημάτων κατεύθυνσης, 3ο εξάμηνο εκπόνησης Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας),  με δύο κατευθύνσεις:

 

α) Αρχιτεκτονική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων

β) Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων

 

εγκεκριμένο με την αριθμ. 3839/24-6-15 απόφαση του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας - ΦΕΚ 1449/10-7-15, τ. Β΄.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ.-Α.ΔΟ.ΑΠ. για το Aκαδημαϊκό Έτος 2016-2017 είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://adoapteithessaly.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7/


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. – Α.ΔΟ.ΑΠ.  www.adoapteithessaly.gr

 

 

 

 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΜΣ Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Θεσσαλίας καθώς και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΕΔΩ, στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου διασύνδεσης Δ.Π.Θ. ΕΔΩ και στη Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Α.Π.Θ. ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα ΠΜΣ στο Γνωστικό Αντικείμενο Τεχνολογικές Επιστήμες ΕΔΩ και όλα τα ΠΜΣ που προσφέρει ο Φορέας ΠΜΣ ΤΕΙ Θεσσαλίας ΕΔΩ.

ΕΔΩ μπορείτε να προτείνετε κάποια διόρθωση.